Laatste appartement te koop.

Philippe Spethstraat 18 2950 Kapellen

Overzicht appartementen

TitelEigendomstypePrijs excl. kostenSlaapkamersBadkamersEigendomsgroottebeschikbaarheidsdatum

Appartement op de 1ste verdieping van 76.5 m² met ruime zolder van 58 m².

€258.600,0021135 m²bij oplevering

Appartement op de 1ste verdieping van 76.5 m² met ruime zolder van 54 m².

/ VERKOCHT21131 m²bij oplevering

Gelijkvloers appartement van 98 m² met zonnige tuin.

/ VERKOCHT2198 m²bij oplevering

Gelijkvloers appartement van 98 m² met zonnige tuin.

/ VERKOCHT2198 m²bij oplevering

Beschrijving

In de Philippe Spethstraat in Kapellen realiseren we een kleinschalig nieuwbouwproject van 4 appartementen. In het centrum van Kapellen en op wandelafstand van het park, winkels en openbaar vervoer doch rustig gelegen.

Op het gelijkvloers vinden we 2 appartementen van 98 m² en op de 1ste verdieping bevinden zich 2 appartementen van 76.50m² met ruime bijhorende zolder ( 54 en 58 m²). Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een privé tuin of terras. Optioneel kan de zolderverdieping volwaardig afgewerkt worden. Zodoende bekomen we voor de appartementen op de 1ste verdieping  3 slaapkamers en 2 badkamers. Indien gewenst, bezorgen we u hiervan graag de prijzen en plannen.

Achteraan het perceel bouwen we 4 garageboxen die afzonderlijk aan te kopen zijn aan 24.000€ excl. kosten.

De appartementen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid. Er is een lift aanwezig en er zijn ruime budgetten voor keuken, badkamer, vloeren en bovendien is er overal vloerverwarming voorzien. Individuele zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming zal zorgen voor een aangename opwarming en het beste rendement.

De werken starten in de zomer van 2021 en zullen ca. 1 jaar duren.

De verkoop gebeurt onder de Wet Breyne. Op het grondaandeel betaalt u registratierechten en op het constructieaandeel BTW.

 • Adres: Philippe Spethstraat 18
 • Stad: Kapellen
 • Postcode: 2950
 • Land: België

Plattegronden

Appartement 4 op de 1ste verdieping.

  APP.04-PLAN-VERD.1

  Op de 1ste verdieping vinden we een mooi appartement met 2 slaapkamers, een badkamer en aangenaam terras. Het appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid. De zolder van 58 m² biedt tal van mogelijkheden en kan perfect als berging dienen maar kan ook volledig afgewerkt werken waardoor er een appartement van 3 slaapkamers en 2 badkamers bekomen wordt.

  Zolderverdieping van 58 m² behorend aan appartement 4.

   APP.04-ZOLDERPLAN

   De zolder van 58 m² biedt tal van mogelijkheden en kan perfect als berging dienen maar kan ook volledig afgewerkt werken waardoor er een appartement van 3 slaapkamers en 2 badkamers bekomen wordt.

   Appartement 3 op de 1ste verdieping.

    APP.03-PLAN-VERD.1

    Op de 1ste verdieping vinden we een mooi appartement met 2 slaapkamers, een badkamer en aangenaam terras. Het appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid. De zolder van 54 m² biedt tal van mogelijkheden en kan perfect als berging dienen maar kan ook volledig afgewerkt werken waardoor er een appartement van 3 slaapkamers en 2 badkamers bekomen wordt.

    Zolderverdieping van 54 m² behorend aan appartement 3.

     APP.03-ZOLDERPLAN-1

     De zolder van 54 m² biedt tal van mogelijkheden en kan perfect als berging dienen maar kan ook volledig afgewerkt werken waardoor er een appartement van 3 slaapkamers en 2 badkamers bekomen wordt.

     Gelijkvloers appartement 1.

      APP.01-GRONDPLAN-MET-GARAGE

      Luxueus appartement van 98 m² op het gelijkvloers met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. De zonnige tuin heeft een directe aansluiting met de garagebox achteraan het perceel. Het appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

      Gelijkvloers appartement 2.

       APP.02-GRONDPLAN-MET-GARAGE

       Luxueus appartement van 98 m² op het gelijkvloers met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. De zonnige tuin heeft een directe aansluiting met de garagebox achteraan het perceel. Het appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

       Detail

       Bijgewerkt op mei 18, 2021 op 9:07 am

       • Garage(s): 4
       • Bouwjaar: 2021
       • Eigendomstype: Meergezinswoning
       • Eigendomsstatus: Te koop