Realisaties

Enkele sfeerbeelden van onze meest recente realisaties.

Essenhoutstraat / Platanendreef Kapellen

In het centrum van Kapellen realiseerden we een nieuwbouwproject van 11 appartementen. Het project bestaat uit 2-slaapkamer appartementen en is zeer centraal gelegen aan het marktplein.

De appartementen variëren in oppervlakte van 76 m² tot 106 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken allemaal over een privé tuin en de verdiepingen hebben allen privé terrassen. De appartementen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid. Zo beschikt elk appartement over zijn eigen zonnepanelen en zijn er ruime budgetten voor het kiezen van de keuken,badkamer en vloeren. Bovendien is er overal vloerverwarming aanwezig. In elke blok bevindt zich een personenlift en de kelder is te bereiken via een autolift.

De kelder beschikt over autostaanplaatsen en aparte bergingen. De appartementen werden opgeleverd in 2020.

Essenhoutstraat 82

In het centrum van Kapellen realiseerden we 3 nieuwbouw appartementen. Zeer centraal gelegen aan het vernieuwde marktplein en op wandelafstand van winkels, scholen, bushalte…

De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 100 tot 139 m² en beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, 2 à 3 slaapkamers en prachtige terrassen. De appartementen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

Zo zijn oa. zonnepanelen voorzien. Er werden ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer, vloeren en bovendien werd er overal vloerverwarming voorzien. Voorts is er een lift aanwezig, een fietsenstalling, private bergingen en 3 autoplaatsen.

De werken werden opgeleverd in 2018.