Realisaties

Enkele sfeerbeelden van onze meest recente realisaties.

Lepelstraat Stabroek

Een moderne en duurzame nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers te Stabroek.

Philippe Spethstraat Kapellen

In de Philippe Spethstraat in Kapellen realiseerden we een kleinschalig nieuwbouwproject van 4 appartementen. In het centrum van Kapellen en op wandelafstand van het park, winkels en openbaar vervoer doch rustig gelegen.

Op het gelijkvloers vinden we 2 appartementen van 98 m² en op de 1ste verdieping bevinden zich 2 appartementen van 76.50m² met ruime bijhorende zolder ( 54 en 58 m²). Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een privé tuin of terras. Optioneel kon de zolderverdieping volwaardig afgewerkt worden.

Achteraan het perceel bouwden we 4 garageboxen die afzonderlijk aan te kopen zijn aan 24.000€ excl. kosten.

Leopoldstraat Zemst

In het centrum van Zemst werd dit kleinschalig appartementsgebouw gerealiseerd. Het project bestaat uit 3 appartementen met 2 slaapkamers en 1 zeer ruim appartement met 3 slaapkamers. Het nieuwbouwproject is rustig gelegen en toch op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer (trein en bus) en scholen en heeft een goede verbinding met op-en afrit E19.

De appartementen variëren in oppervlakte van 90 m² tot 130 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een privé tuin en de verdiepingen hebben privé terrassen en een zolderruimte ( variërend van 56 tot 63 m² ). Zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming zal zorgen voor een aangename opwarming en het beste rendement.

Essenhoutstraat / Platanendreef Kapellen

In het centrum van Kapellen realiseerden we een nieuwbouwproject van 11 appartementen. Het project bestaat uit 2-slaapkamer appartementen en is zeer centraal gelegen aan het marktplein.

De appartementen variëren in oppervlakte van 76 m² tot 106 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken allemaal over een privé tuin en de verdiepingen hebben allen privé terrassen. De appartementen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid. Zo beschikt elk appartement over zijn eigen zonnepanelen en zijn er ruime budgetten voor het kiezen van de keuken,badkamer en vloeren. Bovendien is er overal vloerverwarming aanwezig. In elke blok bevindt zich een personenlift en de kelder is te bereiken via een autolift.

De kelder beschikt over autostaanplaatsen en aparte bergingen. De appartementen werden opgeleverd in 2020.

Essenhoutstraat 82

In het centrum van Kapellen realiseerden we 3 nieuwbouw appartementen. Zeer centraal gelegen aan het vernieuwde marktplein en op wandelafstand van winkels, scholen, bushalte…

De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 100 tot 139 m² en beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, 2 à 3 slaapkamers en prachtige terrassen. De appartementen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

Zo zijn oa. zonnepanelen voorzien. Er werden ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer, vloeren en bovendien werd er overal vloerverwarming voorzien. Voorts is er een lift aanwezig, een fietsenstalling, private bergingen en 3 autoplaatsen.

De werken werden opgeleverd in 2018.

Torenhof

In het centrum van Kapellen bouwden we 3 nieuwbouw appartementen. Zeer centraal gelegen, op wandelafstand van het park en winkels met prachtig zicht op de het park en de kerk.

De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 110 m2  en beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, 2 à 3 slaapkamers en prachtige terrassen. Ze werden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

Jordaenskaai

Op de Scheldekaaien in Antwerpen hebben we een groot bureaucomplex omgebouwd tot een kantoor en 3 appartementen.