Realisaties

Enkele sfeerbeelden van onze meest recente realisaties.

Essenhoutstraat 82

In het centrum van Kapellen realiseerden we 3 nieuwbouw appartementen. Zeer centraal gelegen aan het vernieuwde marktplein en op wandelafstand van winkels, scholen, bushalte…

De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 100 tot 139 m² en beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, 2 à 3 slaapkamers en prachtige terrassen. De appartementen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

Zo zijn oa. zonnepanelen voorzien. Er werden ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer, vloeren en bovendien werd er overal vloerverwarming voorzien. Voorts is er een lift aanwezig, een fietsenstalling, private bergingen en 3 autoplaatsen.

De werken werden opgeleverd in 2018.

Torenhof

In het centrum van Kapellen bouwden we 3 nieuwbouw appartementen. Zeer centraal gelegen, op wandelafstand van het park en winkels met prachtig zicht op de het park en de kerk.

De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 110 m2  en beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, 2 à 3 slaapkamers en prachtige terrassen. Ze werden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor energiezuinigheid.

Jordaenskaai

Op de Scheldekaaien in Antwerpen hebben we een groot bureaucomplex omgebouwd tot een kantoor en 3 appartementen.